Asigurarea de viață

Asigurarea de viață este un prieten bun al familiei tale. Principala calitate a acestui prieten de nădejde este că îți permite să ai opțiuni, să ai confortul financiar ca în momente importante ale vieții să faci alegeri bazate pe dorințele și visele tale, nu să fii constrâns de limitările financiare de moment.

Asigurarea de viață iți permite:

  • Să îți trimiți copilul la facultatea pe care și-o dorește, nu la cea pe care ți-o permiți în acel moment.
  • Să ai la dispoziție o sumă de bani pe care să o oferi copilului tău la majorat, sumă cu care își poate achiziționa o casă sau să își deschidă o afacere.
  • Să îți construiești un venit suplimentar astfel încât perioada în care vei fi pensionar să fie confortabilă și să ai cu ce să faci tot ce ți-ai dorit și nu ai avut timp.
  • Să îți acorzi cel mai bun tratament medical posibil oriunde în România sau în lume, grija ta fiind îndreptată doar spre alegerea acestuia știind că toate costurile sunt acoperite.
  • Să iți protejezi financiar familia, să îți acorzi liniște sufletească știind că orice eveniment neașteptat și nedorit s-ar întâmpla în viața ta, familia ta este asigurată din punct de vedere financiar, are resurse suficiente pentru a-și continua același stil de viață. 
  • Să iei povara unui credit de pe umerii familiei știind că dacă un eveniment nedorit se petrece, familia ta nu va trebui să achite creditul în locul tău. O va face compania de asigurări.

Asigurarea de viață îți conservă și îți garantează proprietatea pentru că îți plătește când ai nevoie, atunci când evenimente importante intervin în viața ta: deces, plecarea la facultate, căsătorie, pensionare, astfel încât nu trebuie să apelezi la alte active constituite până atunci. Îți poți menține neatinse proprietățile, conturile si depozitele in bănci.

Ți-am menționat doar câteva beneficii ale unei asigurări de viață, important este să o ai pe cea care îți acoperă nevoile si dorințele tale. Pentru aceasta te vei întâlni cu un consultant de asigurări cu care vei stabili ce este prioritar și important în viața ta. Tot cu el vei stabili termenii contractului: durată, sume, ce acoperiri dorești. Consultantul îți va fi aproape pe toată durata contractului, ajutându-te să îl adaptezi continuu nevoilor si schimbărilor din viața ta, mărind sau micșorând sumele, adăugând sau eliminând acoperiri, ținându-te la curent cu evoluția participării la profit si cu orice produs nou care îți poate îmbunătății viața.

Cu drag, consultantul tău de asigurări de viață

Share this:

Lasă un răspuns

Follow by Email
YouTube