Asigurări

Protejează-ți viața! Fă-ți viitorul mai ușor!

”Nu mi se va întâmpla tocmai mie”, ”nu cred în asta”, ”nu voi mai ajunge eu la bătrânețe”, ”mi se pare  o cheltuială inutilă”….sunt doar câteva dintre preconcepțiile de care ne lovim atunci când vine vorba despre asigurări.

Însă, nimeni nu poate să prevadă evenimentele nefericite, accidentele, furtunile, incendiile, cutremurele sau alte calamități naturale. Și acestea se întâmplă, din ce în ce în ce mai frecvent în ultima perioadă.

Singura întrebare pe care ar trebui să ți-o pui este aceasta: ”Am suficiente resurse pentru a acoperi cheltuielile necesare?”

Înainte de orice trebuie să conștientizezi că poți fi expus unor diferite tipuri de riscuri, indiferent că vorbim despre locuință, autoturism, viață, sănătate, etc. Iar asigurarea reprezintă o formă de protecție, o modalitate de prevenție a unor pierderi financiare, ca urmare a distrugerii bunurilor.

Din păcate conștientizăm cât de importante sunt viața, bunurile și liniștea noastră, doar atunci când un eveniment nefericit precum deces, accident, catastrofe naturale, bolile grave, ș.a, ne iau de cele mai multe ori pe nepregătite, afectându-ne atât pe noi cât și pe cei dragi nouă. Atunci realizăm că nu putem controla tot ceea ce se întâmplă cu și în viața noastră și alegem un mijloc de protecție.

De ce ai alege o asigurare auto?

Pentru că atâta timp cât conduci, ești expus riscului de a fi implicat într-un accident provocat atât de tine cât și de ceilalți participanți la trafic. De aceea, încheierea unei asigurări este o metodă de protecție atât pentru tine, pentru mașina ta (asigurarea CASCO) cât și pentru cei din jur (asigurarea RCA).

De ce ai alege asigurarea locuinței?

Pentru că este modalitatea de protejare a casei tale împotriva inundațiilor, alunecărilor de teren sau cutremurului (asigurarea PAD) dar și de protejare a casei împotriva incendiului sau a altor calamități naturale, furtului, daunelor produse asupra bunurilor personale (asigurarea facultativă).

De ce ai alege o asigurare de viață?

Pentru că este o modalitate de a te proteja atât pe tine cât și pe cei dragi în cazul producerii unui eveniment nefericit, dar poate fi și un instrument de economisire în cazul asigurărilor de viață cu acumulare de capital.

De ce ai alege o asigurare privată de sănătate?

Pentru că este o modalitate de a te proteja în caz de accident, îmbolnăvire, intervenții chirurgicale, oferindu-ți posibilitatea de a beneficia de cele mai înalte standarde și tehnologii medicale, atât în cadrul spitalelor din țară cât și din afară.

De ce ai alege o asigurare medicală privată de călătorie?

Pentru că este valabilă în orice stat al lumii și acoperă toate cheltuielile medicale, de spitalizare, cheltuielile repatrierii în caz de deces, accidentele care au loc în perioada șederii pe teritoriul țării în care călătorești.

Nu uita! Asigurarea înseamnă protecție! Asigurarea reprezintă un instrument pentru crearea unui viitor lipsit de griji! Oricine poate avea nevoie, la un moment dat, de un sprijin financiar! Chiar și tu!

Meriți să ai o viață liniștită și să știi că orice s-ar întâmpla, tu, familia ta, cei dragi sau cei din jurul tău, vor fi protejați.

Analizează-ți propriile necesități pentru a alege varianta de asigurare care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale. Dacă vei considera necesar, noi vom fi aici pentru a te ajuta!

Share this:
Follow by Email
YouTube