Cioc-cioc – aplicația lansată de PAID România în sprijinul distribuitorilor de asigurări

Anul acesta, PAID România și-a propus să sprijine distribuitorii de polițe de asigurare a locuinței, considerând că aceștia au un rol strategic în creșterea nivelului de acoperire prin asigurare a fondului locativ din România. Așadar, i-a întrebat care sunt principalele probleme cu care se confruntă, le-a ascultat sugestiile și implementează o serie de proiecte menite să le vină în sprijin.

Unul dintre acestea este aplicația „Cioc-Cioc” – o platformă menită să ajute orice agent de asigurări sau broker să își notifice clienții cu privire la expirarea poliței de asigurare a locuinței (PAD și/sau facultativă). Înregistrarea se face din câțiva pași simpli urmați de încărcarea unui fișier ce conține doar numerele de telefon ale clienților cărora le expiră asigurarea locuinței în perioada de care agentul/brokerul este interesat (fără a colecta niciun fel de altă informație despre client).

Aceștia vor primi un SMS personalizat cu datele agentului/brokerului prin care sunt informați că le expiră asigurarea locuinței și sunt îndrumați să sune sau să îți contacteze agentul/brokerul prin e-mail.

„Știm cât este de important pentru cei care distribuie asigurări să țină permanent legătura cu toți clienții lor. Știm și că mulți dintre ei trimit notificări cu privire la expirarea anumitor polițe. Aplicația pe care noi o oferim este însă un instrument foarte ușor de folosit, prin care în doar câțiva pași și câteva minute pot fi trimise notificări către un număr mare de clienți prin SMS, o metodă dovedită ca fiind mai eficientă decât e-mailul. Costul transmiterii de SMSuri este suportat integral de PAID România și este, alături de dezvoltarea aplicației în sine, o mână de ajutor pe care o oferim colegilor noștri care duc greul distribuției de asigurări de locuințe”, a declarat Cosmin TUDOR, Director de Dezvoltare, PAID România.

Aplicația funcționează de aproape două săptămâni și are deja utilizatori multumiți:

„Lucrurile simple sunt cele mai eficiente! Am instalat aplicația, am primit activarea și în cinci minute am trimis deja primele sms-uri. Timp scutit, clienți informați în timp util, fără să-i mai pui pe drumuri în vreme de pandemie. Bravo, Cioc-Cioc!”, a declarat Silviu MACRINEANU, Director Executiv, DEXAsig Broker.

„Din discuțiile cu clienții a reieșit că această aplicație este o idee foarte bună și constructivă, pentru că SMS-urile se citesc cel mai repede. În plus, nu toți clienții au internet și acces la o adresă de e-mail pe care să primească notificări electronice. Alți clienți nu citesc zilnic mesajele primite pe e-mail sau le primesc în spam și nu le citesc deloc. Este un mesaj prietenos, care surprinde plăcut clientul”, declară și Nicu EBERLING de la Consultant AA Broker.

Aplicația lansată de PAID România poate fi accesată pe www.cioc-cioc.paidromania.ro. Brokerii de asigurare, agenții și consultanții care nu își găsesc compania listată în sistem pentru a-și face contul pot da un mail la adresa cosmin.tudor@paidromania.ro menționând numele companiei care să fie adăugată în aplicație.

Sursa: 1asig.ro

Share this:

Lasă un răspuns

Follow by Email
YouTube