Cum să-ți faci un cont pe Twitter

Twitter a devenit unul dintre cele mai mari și mai importante site-uri de pe internet și crește pe fiecare săptămână. Multe canale de știri folosesc Twitter pentru a transmite mai repede știrile. Twitter a devenit o parte importanta în societatea și cultura noastră. Pentru a face parte din Twitter nu trebuie decât să-ți faci un cont.

Instrucțiuni:

Pasul 1: Cauta Twitter.com într-un motor de căutare. (ex: Google.ro)

Pasul 2: Dacă nu ai un cont deja, pagina de index a site-ului iți va apărea pe ecran. Apasă pe Sign up.

Pasul 3: Acum va trebui să-ți scrii numele, telefonul, un username, o parola și adresa de email. Username-ul va fi de fapt numele tău pe Twitter. Este bine să-ți alegi un nume special. După tastare vei putea verifica dacă acest username este valabil. Apoi nu trebuie decât sa tastezi literele și cifrele ce apar in casuta si apoi click pe butonul Create My Account.

Pasul 4: Apoi Twitter te va întreba dacă vrei sa verifici dacă cei din adresa ta de email sunt pe Twitter. Dacă dorești sa faci acest lucru, completează informațiile cerute și click pe Continue. Dacă nu apasă pe Skip this step.

Pasul 5: Următoarea pagina vă va afișa câteva persoane cunoscute de pe Twitter. Poți selecta persoanele dorite și apoi click pe Finish sau dacă nu dorești să faci acest lucru click pe Skip this step. Acum ai un cont Twitter. Acum poți începe să trimiți mesaje celor cunoscuți.

Share this:

Lasă un răspuns

Follow by Email
YouTube