MediHelp Internațional își propune o creștere a vânzărilor cu 20% în 2020

MediHelp Internațional, unul dintre cei mai importanți furnizori de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, are drept obiective pentru 2020 creșterea vânzărilor asigurărilor medicale private cu 20% și implementarea unei strategii de vânzare online a acestora, în contextul în care interesul românilor este tot mai crescut pentru astfel de beneficii.

Popularitatea tot mai mare de care se bucură asigurările medicale private în România are la bază creșterea nivelului de familiarizare cu avantajele oferite precum și dorința de a avea grijă de sănătate pentru o viață mai bună. Așadar, înțelegerea beneficiilor și creșterea nivelului de trai permit românilor să opteze pentru cele mai potrivite servicii, care le garantează metode inovatoare de tratament și proceduri performante de diagnosticare.

Elena Ciobanu, Director Operational MediHelp International

În anul 2019, piața asigurărilor de sănătate a înregistrat o creștere semnificativă de 20%, ceea ce ne arată faptul că românii sunt cu adevărat interesați de serviciile medicale de calitate. Astfel, unul dintre obiectivele noastre în 2020 este de a menține acest ritm de creștere și de a găsi modalități cât mai accesibile prin care să le oferim celor interesați posibilitatea de a accesa astfel de produse. Un prim pas în această direcție este implementarea unui sistem online de vânzare a planurilor de asigurare medicală privată, spune Elena Ciobanu, Director Operațional MediHelp Internațional.

În egală măsură, MediHelp Internațional oferă acces la doctori de renume mondial prin intermediul asigurărilor pe care le promovează. Astfel, beneficiarii unei asigurări de sănătate au posibilitatea de a programa un consult medical cu un medic specialist din orice parte a lumii. Pacientul este examinat în confortul propriei locuințe, la ora aleasă de acesta, consultul realizându-se telefonic sau video. La final, acesta primește un raport medical și recomandări pentru pașii următori din procesul de diagnosticare și tratament.

Opțiunea de testare genetică se bazează pe analiza unei probe de salivă, în funcție de care pacientul primește rezultatul. În urma acestei analize, el beneficiază de un tratament personalizat, conceput în funcție de structura sa genetică. Cu ajutorul platformei de second opinion, MediHelp Internațional dorește să ofere persoanelor asigurate garanția unui diagnostic corect.

Evoluția constantă a pieței asigurărilor medicale și a nevoilor specifice ale românilor ne permit să dezvoltăm noi modalități de a oferi cele mai eficiente instrumente care garantează un tratament de calitate. MediHelp Internațional își adaptează serviciile la noile standarde tehnologice și pune la dispoziția clienților săi unele dintre cele mai moderne mecanisme de diagnosticare și tratament, completează Elena Ciobanu, Director Operațional MediHelp Internațional.

Sursa: livepr.ro

Share this:

Lasă un răspuns

Follow by Email
YouTube